Felni felújítás – alufelni, lemezfelni

Teljes körű javítást és felújítást vállalunk alumínium felni és acél lemezfelni esetén is. Lepadkáztad, vagy csak lepattogott a festék, esetleg a lakk repedezett? Hoozd el hozzánk és felújítjuk a felnidet. Amennyiben a javítás szempontjából szükséges, görgőzést is vállalunk. A gumiszerelést követően a felnit homokfúvással fémtiszta állípotra hozzuk. A porfesték felhordását követően a technológiának megfelelő ideig beégetjük a porfestéket. Igény esetén lakkréteggel védjük a porfestést.

Porfestés

Vállaljuk kerítés, korlát, utánfutó, konvektor burkolat, cirkó burkolat, radiátor, kerékpár, autókarosszéria idomok, autóalkatrészek, futómű alkatrészek, egyedi fém szerkezetek, állványok, műszerek foszfátozását, sziterezését-porfestését rövid határidővel.

Felni porfestés:

Rövid határidővel vállaljuk felnik homokfúvását, szinterezését (porfestés).

Lemezfelni porfestés: Vállaljuk lemezfelni, azaz acélfelni porfestését. Állapottól függ a homokfúvás ára, valamint a porfesték és annak színe kiválasztását követően tudunk pontos árat kalkulálni.

Alufelni porfestés:

Vállaljuk 13″-19″-ig, illetve 20″ feletti méretű alufelnik porfestését. Az ár állapottól és a porfesték színétől, valamint a választott struktúrától függ. Pontos árat csak a porfesték kiválasztása után tudunk számolni.

Lakkréteg:

A lakkréteg védi a porfestett felületet a karcolásoktól, valamint az egyéb kisebb mechanikai behatásoktól (pl: mint a kavicsfelverődés).

Gumiszerelés:

Gumiszerelés költsége (nettó): 15.000.- Ft / 4db fel-le
Teherautó felniknél: egyedi megállapodás alapján!

Mobil: 06 30 998 26 63

Felni – porfestés előtt

Felni – porfestés után

Kapcsolatfelvétel